Archy on Teched Europe (Dutch)

24 mei 2005

De agenda zit vol voor Orlando

Zoveel presentaties, labs, mogelijkheden om interessante mensen te ontmoeten en je weg te vinden tussen de gemiddeld 20 parallelle sessies. Gelukkig kun je maar voor een drietal sprekers kiezen als je de lunch wilt overslaan. Het was bijna niet te doen, maar ik heb een agenda kunnen maken voor de Tech-Ed volgende week. Het was ook inhoudelijk moeilijker dit jaar, want zo was er vorig jaar een beperkt aantal 'break-out sessions' in de Architecture track. Nu zijn er zoveel dat er zelfs parallelle sessies bestaan in die track. Keuzes, keuzes.
Een greep uit mijn sessies:


  • "Building and Using a Software Factory", door Jack Greenfield (van dat boek)

  • "Thight process, loose services", door Michael Burner (This session presents a conceptual model for the lifecycle of a service-oriented process instance)

  • "Next Generation Service-Oriented Architectures", door Roger Sessions

  • "Making Your Software Development Process Fit into Visual Studio Team System"

  • "Innovative Techniques in .NET Development", door Granville Miller

  • "Metadata Soup: Contracts, Models and Types", door Donald Box (ja die!) (
  • and the usual gang of three and four letter acronyms: WSDL, ASMX, SDM, XSD, XML, WMI, IMS, MDF and (yes) RDF)

Binnenkort meer over deze en de andere sessies die in de agenda staan. De keynotes stonden natuurlijk al vast en ook dit jaar weer komt Steve Balmer de meer dan 11,000 mensen in de zaal welkom heten. Benieuwd wat ie dit jaar gaat doen. Vorig jaar had ie al een aardig verhaal over Team System, dus nu moet ie met iets anders komen. Misschien wel met de aankondiging dat het certificeringsmodel op de schop gaat, maar zo spectaculair kan dat niet zijn. We zullen zien.


Wat ook geen optie is in de online agenda: het feestje op donderdag! Daarvoor hebben ze Universal Studios compleet afgehuurd. Geweldige gelegenheid dus om al het gehoorde weer uit je hoofd te laten schudden in die uitgebreide "rides".



1 Comments:

  • Lekker, hoor zo een agenda.
    Zit inderdaad vol, interessant sessies van interssant sprekers. Donald Box dat is een gooie!.
    Wij zijn benieuwd na je terug komst van Orlando Peter.

    By Blogger Hassan Fadili, at 08:06  

Een reactie posten

<< Home